Verhoog uw Obama-gehalte

Spreken voor een groep

U wordt de nieuwe manager van een bedrijf of team. Uw eerste indruk telt en iedereen verwacht van u een dynamische speech. Waar legt u het accent op? Hoe krijgt u de volledige groep mee in uw verhaal? Hoe wordt uw speech de eerste stap in een succesverhaal voor uw team of onderneming? U wil toch liever als de fiere pauw op het podium staan dan als een geslagen hond, niet?

Tijdens deze trainingen leren we u de finesses van verbale en non-verbale communicatie. Hoe beweegt u, waar last u bewust een pauze in, wat doet u met uw handen … ? Het zijn maar enkele voorbeelden uit de rugzak met concrete tips & tricks die u van ons meekrijgt. Denkt u reeds goed beslagen te zijn, dan maken we van u een expert.

De training richt zich tot professionals die met charisma voor een groep willen spreken, maar is evenzeer bruikbaar voor videopresentaties en video-blogs.

Vraag meteen een offerte aan. Wij contacteren u binnen 24u.

Wenst u meer info?
Onderwerp
Uw gegevens

Wij nemen eerstdaags contact met u op om verdere afspraken te maken.

De prijs die u op de offerte ziet, is ook de definitieve factuurprijs. U hoeft geen schrik te hebben van onaangename verrassingen. Een woord is een woord bij ons.

U kunt bovendien tot 30% korting genieten via KMO Portefeuille.

Deel dit op sociale media

logo kmo portefeuille