Welk kleurenpallet hebben uw collega’s en uzelf? En hoe speelt u daar best op in?

Insights Discovery®

Het Insights Discovery kleurenmodel geeft je inzicht in jezelf maar laat je ook toe iemand anders zijn gedragsstijlen te herkennen. Op basis van deze tool kunt u bepalen welke Insights Discovery -kleurenmix aanwezig is bij uw managers, collega’s of teamleden. Maar Insights Discovery is veel meer dan zomaar een kleurenbingo. Het komt er niet op aan om mensen in een kleurenhokje te gaan stoppen, wel om u bij te brengen hoe u bepaalde profielen kunt herkennen en best omgaat met verschillende persoonlijkheden en gedragspatronen. Aan sommige mensen stelt u immers best zeer kordaat ja-neen-vragen, terwijl anderen daarop meteen zouden dichtklappen. Ook de intonatie die u hanteert speelt een belangrijke rol, net als de manier waarop u feedback geeft.

Specifiek toegepast op een verkoopsgesprek leren we u hoe u een maximaal resultaat kunt bereiken via de juiste technieken, afgestemd op het persoonlijkheidsprofiel van uw potentiële klant. Maar we beperken ons niet tot salesgesprekken, en gaan ook dieper in op team meetings, functioneringsgesprekken …

En uiteraard gaan we ook dieper in op de vraag hoe uw collega’s het best kunnen omgaan met u, of wat had u gedacht? Verkiest u DISC® boven Insights Discovery? Geen probleem, we kunnen beide aanbieden.

Vraag meteen een offerte aan. Wij contacteren u binnen 24u.

Wenst u meer info?
Onderwerp
Uw gegevens

Wij nemen eerstdaags contact met u op om verdere afspraken te maken.

De prijs die u op de offerte ziet, is ook de definitieve factuurprijs. U hoeft geen schrik te hebben van onaangename verrassingen. Een woord is een woord bij ons.

U kunt bovendien tot 30% korting genieten via KMO Portefeuille.

Deel dit op sociale media

logo kmo portefeuille