“The world hates change, yet it is the only thing that has brought progress.” (Charles Kettering)

Change management

‘Mensen houden niet van veranderingen’ is een foute bewering ! Ons leven staat bol van de veranderingen die we zelf hebben geïnduceerd. Als uw team voor een veranderingstraject of nieuw project staat, roept dat soms weerstand en twijfels op. De onderlinge verhoudingen worden soms scherp gesteld. En toch streeft u ernaar om na een tijd sterke resultaten te boeken. Niet evident!

Een jaar voorbereiding is eraan vooraf gegaan. U kunt dit traject gewoon door de strot van al uw medewerkers duwen en hopen dat ze na één week alles verwerkt hebben, maar realistisch is dat niet. Een veranderingsproces binnen een bedrijf brengt verschillende psychologische stadia met zich mee. Niet elke medewerker zit op hetzelfde moment in dezelfde verwerkingsfase. Met andere woorden, u zult dit proces op een grondige en weloverwogen manier moeten begeleiden, aangepast aan het individu en de fase waarin die zich bevindt.

Na deze training kunt u herkennen in welk stadium uw medewerkers zich bevinden en de informatiestroom afstemmen op elk individu. Zo zorgt u ervoor dat een veranderingsproces smooth verloopt en de beoogde resultaten gerealiseerd worden.

Vraag meteen een offerte aan. Wij contacteren u binnen 24u.

Wenst u meer info?
Onderwerp
Uw gegevens

Wij nemen eerstdaags contact met u op om verdere afspraken te maken.

De prijs die u op de offerte ziet, is ook de definitieve factuurprijs. U hoeft geen schrik te hebben van onaangename verrassingen. Een woord is een woord bij ons.

U kunt bovendien tot 30% korting genieten via KMO Portefeuille.

Deel dit op sociale media

logo kmo portefeuille